Mäklarhuset

Mäklare i Göteborg Centrum

Mäklarhuset är ett av Sveriges ledande mäklarföretag med 130 kontor över hela landet. Tack vare Mäklarhusets organisation med fristående kontor, lokala och engagerade mäklare har vi för åttonde året i rad utsetts av Svenskt Kvalitetsindex till det mäklarföretag som har branschens nöjdaste kunder. Hos oss möter Du engagerade fastighetsmäklare med kunskap och kraft att leverera det lilla extra. Vi har full koll på skolor, dagis, mataffärer, butiker, barer, banker, postkontor, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området.

Med samarbetet mellan GotaJuristerna och Mäklarhuset i hamn medföljer en rad fördelar för Dig som Klient och Kund. Inom samma väggar, med samma ypperliga akademiska kompetens finns nu all den juridisk hjälp och rådgivning, från skattefrågor till fastighets- och köprätt, arv och äktenskapsskillnad, och samboavtal som i de flesta fall är nödvändiga kunskaper vid kanske den största affär Du gör i livet som bostadsköpare, eller bostadssäljare. Inte sällan avyttras också bostäder till följd av bodelningar, arvskiften och liknande livshändelser. GotaJuristerna tillsammans med Mäklarhuset finns då för Er på Era villkor tillgängliga. Vår ambition är att faktiskt kunna finnas för Er som Kunder och Klienter vid dygnets alla timmar om något är brådskande eller känns extra tungt för stunden.

Var säker på att få den hjälp Du och Din familj förtjänar, välj därför en helhetslösning med Mäklarhuset och GotaJuristerna.

Klienter som går igenom Mäklarhuset har dessutom 10 % rabatt på ombudskostnaderna rätt igenom hos GotaJuristerna.

Besök gärna Mäklarhusets sida här.

Advokatfirman Ekman

Advokat Ralph Ekman

Vi har också ett nära samarbete med en advokatbyrå som främst inriktar sig på brottmål genom Advokatfirman Ekman.

Advokat Ekman som examinerades vid Lunds Universitet är jämte den rena straffrätten och brottmål specialiserad på ekonomisk straffrätt, samt migrationsärenden såsom biträde åt asylsökande.

Advokat Ekman åtar sig också uppdrag som målsägandebiträde.

Advokat Ralph Ekman är en av Västsveriges främsta brottmålsadvokater och har varit verksam advokat i snart 40 år.

Besök gärna hans sida här.